게시판

  • 글씨크기확대
  • 글자크기기본
  • 글씨크기축소
  • 인쇄

포토갤러리

2014 Topics in Food Immunology Seminar schedule

작성자 식품공학부 작성일 2014/05/23 조회수 521
첨부파일
  • 시즈오카_특강.jpg
  •  첨부파일중 이미지미리보기


    2014년도 대학원 식품면역학 박사과정 저널발표는 다음과 같이 진행되고 있습니다.....

    조현동: GPR120 is an Omega-3 fatty acid receptor mediating potent anti-inflammatory and insulin-sensitizing effects. Cell, 142, 687-698, 2010.

    이현정: Structural basis for gluten intolerance in celiac sprue. Science, 297, 2275-2279, 2002.

    강복희: Resveratrol improves health and survival of mice on a high-calorie diet. Nature, 444, 337-342, 2006.

    홍신협: Chitin Activates Parallel Immune Modules that Direct Distinct Inflammatory Responses via Innate Lymphoid Type 2 and γδ T Cells. Immunity, 40, 414-424, 2014.

    아응와요노: Dietary choice affects Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) O157:H7 colonization and disease. PNAS, 110, E2126-E2133, 2013.

    손형우: Obesity-induced ER stress causes chronic inflammation in adipose tissue. Sci Rep, 2, 799, 2012.




    *Cell, Nature, Science, Immunity ,,,,,   정말 대단하네요,,,


    다음글 : 학부 교수회의 [2013년 3월 26일] 식품공학부 2013/03/26
    현재글 : 2014 Topics in Food Immunology Seminar schedule 식품공학부 2014/05/23
    이전글 : 식품효소학 및 실험--항당뇨 시험의 일례.. 식품공학부 2013/05/17